Pravilnik o zasebnosti: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Naracamicie spletna trgovina obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo), ki jih Naracamicie nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Naracamicie spletna trgovina zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registriran član, pa tudi ime in priimek, naslov, telefon in rojstni datum.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo - s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Naracamicie (t.i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisono ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha upoarbljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.
Upravljalec Naracamicie spletne trgovine, Katarina Pišot s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljalec vaših osebnih podatkov je:
Naracamicie spletna trgovina, Katarina Pišot s.p., Bevkov trg 6, 5000 Nova Gorica, Slovenija, SI 46097309

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Loading...